Home » Hiburan » 2 Lagi Peserta Raja Lawak Musim ke 3 Tersingkir – Minggu ke 8
2 Lagi Peserta Raja Lawak Musim ke 3 Tersingkir – Minggu ke 8

2 Lagi Peserta Raja Lawak Musim ke 3 Tersingkir – Minggu ke 8

Dengan bertemakan “Aku Seorang dot..dot..dot” kreativiti para peserta raja lawak musim ke 3 pada minggu ini di uji lagi. 

Pada minggu lepas penyingkiran tidak di buat maka minggu ke 8 (lapan) ini 2 peserta telah disinggkirkan.

Seperti biasa Kumpulan Sepah sentiasa memberikan persembahan yang menarik kepada penonton. Mereka seolah-olah makin selesa dengan lawak kasar mereka yang dapat menambat hati penonton.

Persembahan dari Amer dan Am seperti juga minggu-minggu lepas mengecewakan. Mungkin boleh di kategorikan lawak sampah. Namun, AM telah memberikan persembahan yang menarik dan membuatkan penonton terhibur dalam task yang kedua iaitu melakonkan(tanpa suara) cerita yang dibuat oleh Johan dan Zizan(Pengacara Raja Lawak musim ke 3).

Pada akhir rancangan peserta yang mendapat 3 undian terendah telah dipanggil untuk ke atas pentas. LNJ(Lan n John), Am serta kumpulan Chot mendapat undian yang terendah pada minggu ini.

Tuah masih lagi untuk LNJ dimana Am dan Kumpulan Chot telah tersinggkir. Amer tetap terselamat walaupon persembahan yang kurang mantap dari minggu ke minggu dipersembahankan.

Gambar peserta raja lawak musim ke 3 yang tersingkir

rl3 pelawak am 2 Lagi Peserta Raja Lawak Musim ke 3 Tersingkir   Minggu ke 8rl3 pelawak chot 2 Lagi Peserta Raja Lawak Musim ke 3 Tersingkir   Minggu ke 8

2 comments

  1. bagus ler chot keluar…aku tak sokong beliau..hehehhe jgn marah penyokong chot

    <abbr>kita’s last blog post..Aku dan MajalahIM</abbr>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Scroll To Top