Home » Isu Semasa » Dalam Negara » Seks Di Bilik X-Ray oleh Mat Dispatch Bersama Isteri Muda
Seks Di Bilik X-Ray oleh Mat Dispatch Bersama Isteri Muda

Seks Di Bilik X-Ray oleh Mat Dispatch Bersama Isteri Muda

banner1 Seks Di Bilik X Ray oleh Mat Dispatch Bersama Isteri Muda
Ini merupakan tajuk kedua utama selepas isu mengenai gambar separuh bogel Elizabeth mengenai kenyataan beliau “Elizabeth tak rasa malu” pada KOSMO 18 Feb 2009 iaitu hari ini.

elizabeth bogel2 768x1024 Seks Di Bilik X Ray oleh Mat Dispatch Bersama Isteri Muda

Kisah mengenai sepasang suami isteri melakukan seks di bilik x-ray pula menjadi tajuk kedua pada hari ini. Apa yang saya ingin jelaskan disini?

Kenapa Kosmo menjadikan isu ini pada muka hadapan surat khabar mereka? Tidak lain tidak bukan semua ini untuk melariskan jualan surat khabar mereka kerana isu gambar separuh bogel elizabeth dan seks mat dispatch dengan isteri mudanya di sebuah bilik x-ray menjadi topik perbualan sejak beberapa hari sebelum ini.

Jadi tidak hairanlah dan tidak salah jika ramai dikalangan blogger mengambil kesempatan untuk mendapatkan traffik ke blog masing-masing termasuk saya kerana isu seks dalam bilik x-ray dan gambar separuh bogel ini merupakan pencarian utama ketika ini.

Selepas membaca artikel mengenai seks mat dispatch dengan isteri muda beliau pada hari ini  terasa juga tidak berapa berkenaan dengan kenyataan surat khabar ini.

“Apabila KOSMO! menyiarkan empat gambar aksi seks itu semalam, beberapa rakan sekerja wanita itu telah mengecam wajahnya” petikan kosmo 18 feb m/s 2.

Adakah perlu untuk mereka menyiarkan gambar tersebut? Apa tujuan? Memalukan mangsa? Melariskan jualan? Mungkin untuk memastikan kebenaran?

Kalau surat khabar boleh memuatkan video mungkin 7 siri rakaman video lucah mat dispatch dengan pasangannya dibilik x-ray ini turut dimuatkan.

Mereka sudah suami isteri jadi, isu ini bagi saya tidak lah kita dapat menyalahkan  pihak pasangan terbabit cuma kesilapan mereka kerana merakamkan adegan mereka ditambah pula kecuaian diri sehingga telefon bimbit isteri nya dicuri.

Lagi malang kerana diupload pula ke dalam website oleh orang yang tidak bertanggungjawab. Maka terjadi lah isu sebegini.

Moral yang dapat di ambil ikhtibar dari isu ini jangan simpan koleksi berharga anda. Semadikan dalam diri anda sahaja icon wink Seks Di Bilik X Ray oleh Mat Dispatch Bersama Isteri Muda
banner1 Seks Di Bilik X Ray oleh Mat Dispatch Bersama Isteri Muda

50 comments

  1. pada ko orang yg suka mengumpat,,,da da la tu,,,,,,,,,,,,
    ko orang mengumpat dapat apa??……………..dapat neraka la we……………….

  2. hari2 baca cerita tepi kain org lain……nak juga baca cerita tepi kain tukang bagi cerita ni…..dalam kain pun boleh juga….Amacam SUKA????…SATU KEBAIKAN MENYEMBUNYIKAN KEAIBAN SAUDARA SENDIRI………….ISLAM SEMUA BERSAUDARA!!

  3. ap yg pkir melayu trok…korg bkan mlayu ke…ap da…x kan nila stitik abis susu sebelaga…ap daaa…dorng2 pnye hal la…jgan kutuk melayu..

    My recent post Unstoppable Entrepreneur – Not Your Average Review

  4. dah kawen lom,, ape ,, malay ne,, sek tak seks,, kena rajam kaw,, baru rase,,peler ja kecik,

  5. itu baru camera man dunia belum camera man akhirat

    itu baru layar kertas dunia belum layar emas akhirat

    di dunia baru sikit orang nampak

    di akhirat semua orang nampak

    bertaubatlah….

  6. h.metro nih terkenal dengan guna modal low class macam nih semata-mata nak raih perhatian pembaca… kurang tanggungjawab betul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Scroll To Top