Home » Isu Semasa » Dalam Negara » Klip Video Wanita Melakukan Onani di Segamat
Klip Video Wanita Melakukan Onani di Segamat

Klip Video Wanita Melakukan Onani di Segamat

Hari-hari ada sahaja video-video 3gp lucah sebegini akan tersebar di internet. Adakah salah teknologi telefon berkamera? Atau salah penggunanya yang tidak tahu menggunakan teknologi secara yang betul.

Terbaru pula mengenai Klip Video Wanita melakukan onani dengan tajuk video yang berjudul “Budak Rumah Rakyat“.

Video 3gp lucah ini dikatakan telah tersebar di sekitar Bekok dan Labis , Segamat Johor.

Mengikut surat khabar yang dibaca dikatakan video ini diambil oleh wanita ini sendiri mungkin untuk tujuan koleksi peribadi atau mempromosikan diri sendiri. Bagaimana video ini boleh terlepas kepada umum tidak pula dapat diketahui.

Sebenarnya pengguna telefon mudah alih yang mempunyai teknologi berkamera dan dapat merakam video perlu berhati-hati dalam membuat rakaman video mahupun mengambil gambar.

Ada yang mengatakan walaupon video yang kita ambil telah didelete dalam folder sebenarnya video tersebut boleh didapati kembali kerana data-data masih tersimpan didalam telefon kita.

Sama juga jika mahu membaiki telefon di kedai-kedai telefon mereka boleh mencuri video-video koleksi peribadi ini dengan mudahnya.

Oleh sebab ini lah banyak sekali video 3gp lucah melayu yang tersebar di dalam internet.

Kecurian telefon bimbit berkamera juga semakin meningkat disebabkan permintaan tinggi mengenai video-video 3gp lucah ini. Contoh paling dekat saya sendiri baru sahaja hilang sebiji telefon berkamera.

Mujurlah tiada video atau gambar-gambar yang tidak senonoh didalam telefon tersebut. Kalau tidak, tak semena-mena popular nanti.

Jika, anda pernah merakam gambar atau video dalam telefon bimbit anda saya sarankan jangan cuba untuk menjual telefon tersebut sebagai langkah berjaga-jaga untuk mengelakan jumlah video 3gp lucah ini bercambah di internet.

2 comments

  1. Dah jadi penyakit zaman sekarang ni kot…sebab itulah semakin hari semakin ramai yang cari bahan 3gp lucah…sebuah blog penampan pun boleh mendapai sekurang-kurangnya 500 unique visitor setiap hari…jadi kesimpulannya memang ramai yang mencari.

    Silap tuan punya handphone juga tu…lagi canggih teknologi lagi mudahlah privacy kita untuk tersebar. Lagi-lagi kalau jahil bab teknologi ini. Bahaya zaman sekarang ni halus sedikit…tapi tamparan kat maruah diri memang besar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Scroll To Top