Home » Galeri Foto » Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan
Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan

Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan

Sekali pandang memang anda semua tak perasaan bahawa semua gambar yang uploadkan ini ialah pondan. Sememangnya mampu untuk menewaskan kejelitaan ramai wanita di dunia ini.

Layan jela gambar-gambar matnyah/pondan ini semua :

1 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan2 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan3 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan4 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan

5 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan6 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan7 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan8 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan
[smartads] 9 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan10 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan11 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan12 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan

13 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan14 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan15 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan16 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan

18 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan19 Koleksi Gambar Miss Universe Versi Pondan

Cun tak diorang semua ni?? Jangan lepas ni ada plak yang minat kat mak nyah sudah la….

34 comments

  1. Nyah yg kspian bule lar hubungi sy

  2. nak kenalan je

  3. sebenarnya mereka telah terpenggaruh dengaan sifat2 kewanitaan sebab tu lah ereka jadimak nyah?

  4. HI MISZYY I SOKONG U DONT WORRY K. SMS I NO NI 016 2937992

  5. miszyy …sdi ke knln dgn i
    pls sms i 0174917285 kamal…

  6. ermmm..or hanya memandang tp x mrasa..ingt sng ke jd mcm 2..i pn mak nyah gak..i dh rse…kami sllu di hina,d caci dan d cerca…jarang da yg bri pluang utk kami bktikn or tnjukkn klebihan kami…d saat ingin brubh kmbali ke pangkal jln,,msh da gak llaki hdung belang yg cuba mggoda..sapa yg xnk hdp normal..kami prlukn skongn..bkn pnghinaan…bkn senang berperang dgn dri sndri…berperang dgn naluri…rapatkn lah dri anda dgn golongn mcm kami..anda psti tau btapa truknya ranjau khidupn kami…bri lah kami kesempatn..bri lah kami plluang…bri lah kami sokongn dan doaknlah kami supaya kami dpt kmbali ke pangkal jln..

  7. ya allah! Berubahlah. . .dunia da akhir zaman. .nabi ta ngaku umat. . .

  8. TINA SeBeNaR SeMuaNye Yng Di Upload DI Bawah BUkan POdan

  9. siapa baca lelaki @ wanita minta nombor telefon yah jangan lupa tau.

  10. cantik betul wanita itu ku sanka perempuan rupanya pondan ha……….ha…….ha………..ha…….ha………ha………

  11. salam…aku pnh dngar la..org ckp kalo suami isteri nk bersetubuh(maaf ckp word ni), kena baca apa2 dlu cthnya bismillah tu..sbb nanti jin bleh skali join dlm hubungan tuh..n anak yg dilahirkn nanti cthnya bleh jd cam pondan tu or laki lembut cam pompuan tu la..kalo dibiarkn mmg leh jd nyah..tu smua ikut nafsu..2 terjerumus camtuh…
    kwn aku ada pondan..tp dia sedar dia auww2 tuh..n dia cuba jd laki sbb dia mmg lelaki..dia berpakaian lelaki..bergaul dgn laki..n dia x suka org gelar dia sotong or something like that la..sbb apa? sbb dia ni kuat agama..dia taw kta akn dilaknat Allah S.W.T kalo kita menyerupai jantina berlainan..aku merupakn pmpuan pertama yg bleh dikatakn dia syg..msa aku kwn dgn dia..aku nmpak smua2 dlm diri dia..yg dia cuba jd lelaki keras..n alhamdulillah..makin lama dia makin buleh..cuma kdg2 gaya ckp dgn pergerakan tu ada la lembut sket..

    tp bg mereka yg da tukar teros tu..aku doakn smoga korg kembali kpd yg asal..sbb..sjak kita dilahirkn smpai kita mati nanti,kalo kta laki,laki la kita..kalo kta pmpuan,pmpuan la kita..jd la hamba yg menerima sgala ketentuan pencipta kita..krn Dia Maha Pencipta..kta x pyh cipta balik diri kita ni..dia dah wat yg terbaik..sory kalo ada ayat2 aku yg kasar…

  12. pala otak………ade gak gmbar prempuan ori dlm tu……selalu berlakon drama thai tu…..

  13. Hi semua ….

    Sebenarnya saya bersimpati gak dgn mereka ni …

  14. PONDAN ertinya = Lelaki yang gaya ala-ala wanita @ mat lembut
    seperti gaya perempuan tetapi penampilan masih
    lelaki.

    BAPUK ertinya = Lelaki yang menyamar jadi wanita untuk mendapatkan
    imbuhan seperti wang dan sebagainya, padahal dia
    seorang lelaki tulin. Contoh pelakon lelaki membawa
    watak pompuan atau memakai pakaian pompuan, atau
    lelaki menyamar jadi wanita melacur untuk mendapatkan
    wang padahal nalurinya adalah lelaki.

    MAKNYAH = Lelaki yang berjiwa wanita, penampilannya seratus peratus
    wanita dan memang macam wanita.

    JADI TOLONGGGGGGLAH JANGAN SAMAKAN MAKNYAH DENGAN PONDAN @ BAPUK

    • ye.. betul tu saya setuju dgn miss sofea.

    • THIS MSGES DEDICATED TO mISS SOFEA AND GEENA

      1ST OF ALL NOT ALL TRANSGENDER LOOKING FOR SEX AND MONEY JUST! DONT JUDGE PEOPLE FROM THEIR APPEARANCE. IM PRETTY SURE U BOTH JUST AN ANOTHER aSSHOLE THAT LOVE TO MAKING FUN OF OTHERS TO MAKE URSELF FEEL BETTER ABOUT URSELF. iM A TRANSGENDER PERSON, I STUDIED AT uNIVERSITY MALAYA AND GOT MYSELF IN sCIENCE DEGREE. I WONDER WHAT UR ARCHIVEMENT COMPARE TO LOTS OF TRANSGENDER OUT THERE THAT U BLINDLY ACCUSED JUST LOOKING FOR SEX AND mONEY!!. THERE ARE SEVERAL FACTOR WHY TRANSGENDER END UP BEING A SEX WORKER. WELL, THE ANSWER ARE JUST FOR PPL THAT ARE REALLY THINK DEEPLY AND HIGH IN I.Q BEFORE SAYS ANYTHING STUPID IN HERE.

      1ST REASON WHY TRANSGENDER END UP AS SEX WORKER

      1- NO JOB OPPORTUNITY GIVEN TO US EVENDO WE GOT HIGH EDUCATION ARCHIVEMENT. sEXIST TOWARD TRANSGENDER
      2- MAINLY mALAYSIAN PPL STILL GOT THIS CONSERVATIVE PERSEPTION TOWARDS TRANSGENDER. sCARED OF SUMTHING THEY DOESNT UNDERSTAND

      • @ANNA,

        they only mis understanding.
        dont scoll them like that.

        they need some info bout TRANSGENDER.

  15. macam tipu je.. gmbar first tu pelakon wanita thailand lah.. yg blakon byk cite bsiri n pernah tayang kt msia 2 ,3 tahun lpa.. apa raaa..

  16. Sesungguhnya yang baik itu dari Allah sbt dan yang jahat dan kemusnahan itu dari tangan-tangan manusia itu sendiri. Allah sbt tidak menjadikan hamba-hambanya untuk perkara yang sia-sia. Setiap yang dijadikan ada hikmahnya.

    Kalau dikatakan mereka ini tidak diberi peluang, ingatlah yang bulat tidak akan datang menggolek dan yang pipih tidak akan datang melayang. Pendek kata, perlu ada usaha…. Jangan asyik dengan mengharapkan orang untuk menyuapkan makanan ke dalam mulut kita. Allah jadikan manusia itu paling sempurna. Diberinya akal untuk berfikir. Gunakannya dengan sebaik-baiknya. Kalau akal tu dah dikotorkan, apa yang ada hanyalah kekotoran yang terbentang. Berapa ramai kaum pondan ini yang mencapai kejayaan dalam kehidupan mereka. Yang dok buat keje-keje kotor tu adalah mereka-mereka yang malas dan suka mengambil jalan pintas. Cara yang senang dapat duit…

    Manakala orang yang membuat filem-filem ini pula adalah manusia-manusia yang rakus dan ingin mengaut keuntungan tanpa ada perinsip dan maruah. Asalkan boleh buat duit….Dosa dan Pahala dikira kemudian. Haram dan halal tidak pernah dijadikan landasan…..

  17. saudarai yg d hormati sebenarnya sebab utama berlakunya gejala pondan ini kerana rasukan jin pompuan yg menguasai minda mereka kalau ada sedare mare yg terkena virus pondan ni cuba cubalah bawa ke rumah ustat ke atau guru agama yg pandai membatalkan sihir insyaallah boleh sembuh mereka jadi macam tu kerana dirasuk oleh jin melalui sihir samada diusahakan oleh manusia yang tak mahu mereka ada zuriat atau mungkin dirasuk oleh jin kerana mereka lemah pertahanan diri mungkin kerana tidak taat atau melanggar syariat tuhan ke dlln saye dh lame kaji pasal ni usahalah dengan mendekatkan diri kpd tuhan pasti jin itu kepanasan dan cabut lari boleh jugak cuba download ayat ruqyah mp3 kat internet dengar selalu2 yg paling penting tunaikan solat tk

  18. ainulmardhiah

    mmg hormon mereka lain….
    dan mereka ni hebat sebab terpaksa hadapi ujian ni
    tp kalu ada yang membimbingnya..
    Insyaallah
    itulah pentgnya Tarbiyah!!!

  19. Dasat la bro….

    rajin cari cari gambar AWEK2X nie…huhuhu

    <abbr>hazman aka species1980’s last blog post..Menjelajah dengan peta GOOGLE</abbr>

    • macam berminat je bro

      • HAI?LEH KENALAN?

        • mereka ada sebab kenapa mereka jd begini,,,,,,

          • sebab apa itu yea?

          • SEBAB MEREKA DI LAHIRKAN DAN D CIPTA SEBEGINI…HORMON MEREKA TIDAK SAMA DENGAN LELAKI NORMAL…SEBAB ITU KEINGINAN MEREKA LEBIH MENJURUS KEPADA KEHIDUPAN WANITA..KATA ORANG SEMUANYA PADA HATI..DAN BERMULA DARI HATI TAPI GOLONGAN SEBEGINI DI PANDANG SERONG OLEH MASYARAKAT SEBAB ITU MEREKA MEMBENTUK MASYARAKAT MEREKA SENDIRI..MEMBENTUK JATI DIRI SESAMA MEREKA DAN MEREKA TIDAK DI BERI PELUANG UNTUK BEKERJA DAN MENJALANI KEHIDUPAN NORMAL DAN MEREKA MENCARI ALTERNETIF LAIN UNTUK MENDAPATKAN WANG…SEBAB ITU MEREKA INI SEMUA MENJADI SEDEMIKIAN RUPA……………………………………

          • hai macam dew pngalaman jew ko bro….
            knp ko brade di pihak dye org kew??
            tpi pew yg ko kate 2 dew betul nyew…
            aqu setuju…org2 mcm nie dipndang serong
            oleh msyrkat….kdng2 2 cian gak…
            tpi kdng2 salah 2 dtg dri dri mreka gak…
            cam kes2 pelacuran…

          • salam intan aku tiada di pihak mana2 cuma kita perlu mengenal pasti permasalahan ini berpunca dari mana…first u dont blok u mind..u must open and see why this couid be happen…kita manuasia biasa pucuk pangkal hati bagaimana kita harus berfikiran terbuka dan melihat sejauh mana permasalahan ini…lau kita asyik menuding jari mencari permasalahan mereka ini sampai bila hal sedemikian tdak akan dapat di tangani…mcm kes pelacuran mgkin kerajaan dn pihak agama islam bersama2 menangani permasalahan memberi mereka kaonseling atau sebagaimana secara sekalipn mcm d bwat oleh pihak pengasih…dan memberi mereka ini peluang utk menjana ekonomi mereka dengan kehidupan lebih sempurna….sedikit sebanyak dapat membendung permasalahan ini..

          • ai betol ke pew yg ko ckp 2 bro……… ak rase an dowang 2 jati diri xder…xkuat iman

          • Mujahid-Islam

            kalau Allah cakap kt masih nak biar kan diorang buat? menghalalkan apa yang haram adalah syirik///

          • kalau nak kaunseling sampai bila? kalau hudud dilaksanakan, aku yakin ramai tak akan terjebak dgn gejala pelacuran. nak fikir pasal tu pun dah gerun.

          • Kapla hotak ko.. masa budak high chance kena tarok dengan uncle atau sedara.. lepas tu jadik ler pondan.. tak caya gi tanya gayboy2 semua.. whats their first sexperience..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Scroll To Top