Home » Isu Cinta » Hadiah Terbaik Untuk Suami Pada Ulang Tahun Perkahwinan
Hadiah Terbaik Untuk Suami Pada Ulang Tahun Perkahwinan

Hadiah Terbaik Untuk Suami Pada Ulang Tahun Perkahwinan

Pastinya menjadi perkara yang pening kepala kepada si isteri atau kaum hawa apabila tibanya ulang tahun perkahwinan kerana tidak tahu apa hadiah yang perlu diberi kepada si suami sempena ulang tahun perkahwinan.

Pastinya sesuatu hadiah yang romantik dan sesuai kepada si suami yang dicari. Disini saya akan listkan beberapa perkara yang mungkin boleh menjadi pilihan si isteri kepada si suami.

Antara hadiah ulangtahun untuk suami yang dapat saya pikirkan :

1. Barang-barang yang sentiasa si suami pakai

-dompet,belt,kasut,stoking,tali leher,jam, wallet, perfume,cincin,handphone,camera,handycam

-Kesimpulan apa barang yang si dia idamkan tapi tak mampu lagi nak beli

Kalau ada duit bagi kereta sebijik pon boleh pasti si suami bertambah sayang..haha

2. Barang yang selalu si suami pakai tapi jarang orang bagi

- boxer dan spender icon wink Hadiah Terbaik Untuk Suami Pada Ulang Tahun Perkahwinan

3. Hadiah yang bukan bentuk fizikal tapi boleh membuatkan si suami ingat sampai bila-bila

-Bawa suami pergi buat facial ker (laki jarang suka buat mende ni)

-Candle Light Dinner mungkin juga sesuatu yang  boleh dilakukan jika dah mati akal tapi rasanya kalau buat candle light dinner dirumah sendiri dan isteri masak sendiri rasanya si suami lagi terharu ( pendapat saya la)

———————–

Tapi jangan risau biasanya si suami akan cakap

“Abang tak kisah pasal hadiah ni semua janji ayang sayang abang sampai ke mati”

ini dialog yang telah diciptakan tuhan untuk lelaki.

Hakikatnya kalau dapat hadiah pastinya lelaki akan lagi suka dan gembira

Kalau anda ada cadangan boleh kongsi di bahagian komen mungkin juga berdasarkan pengalaman diri anda sendiri

9 comments

  1. Mnrut q hdiah tdklah hrus istwa n brhrga…. ckup dgn Snyuman n ksh syang yg sma sprti prtma kali brtmu tu lah kado yg pling brharga n tak trlpakan.

  2. Foto selalu adalah suatu hadiah yang baik, tambahan lagi kalau bagus dan berbingkai. Namun, foto berbingkai, gelas dengan foto, foto pada alas “mouse” PC dan foto puzzle sudah jadi biasa dan tidak begitu menarik.

    Tetapi apakah Anda pernah dengar tentang boneka Rusia yang berwarna-warni terbuat dari kayu dan “beranak” lima-sepuluh didalamnya) yang dihiasi foto?

    Banyangkanlah saja , bahwa suatu set matryoshka misalnya dengan lima “anak” didalamnya yang berfoto setiap anggota keluarga kenalan Anda.bisa jadi hadiah Tahun Baru atau Hari Natal.

    Ataukah hadiah bagi si nenek: set matryoshka bergaya seni tradsionil Rusia Gzhel yang membawa potret foto semua cucunya?

    Matryoshka bisa jadi hadiah bagi kekasih pada Valentine Day. Bagus juga untuk anak berumur satu tahun (2 atau 3 tahun juga) karena matrysohka dengan gambarnya adalah sesuatu mainan yang luarbiasa baginya lagi bersifat mendidik

    Matryshka bisa juga cocok sebagai hadiah untuk temanmu yang terbaik pada hari lahirnya jika dihiasi fotonya bersama Anda.

    Justerui disini, di toko kami Anda bisa pesan sesuatu hadiah unik bagi siapapun, twermasuk bosmu

  3. Pd anniversary sy yg ke3,sblm suami blik kerja,sy hiaskan bilik kami seperti bilik pengantin..cadar yg kami gunakan pd malam pertama menjadikan malam anniversary kami semakin romantik selain candle light dinner yg sy siapkn..suami sgt menghargainya…ank?tetap bersama sy tanpa perlu sesiapa menjganya..tetap romantik..

  4. ni yg susah bila hari jadi tgh bln 11, annivesary awl dec…. pning nk fikir hadiah apa… hari jadi ari tu dh cndle light dinner tp kena bw ank la plak…takde org nk jg… hadiah pun dia dpt…skrg tkde idea nk beli hadiah annivrsy…lg le tpt sy ni bandar kecik je..klau dok kl, snng la skit… brg yg suami idamkan suma jenis yg tak mampu sy sediakn…so, tak tau nk buat suprise apa lagi dh….

  5. saya pernah menghadiri seminar kebahagiaan rumah tangga. Penceramah tu ckp isteri akan menyayangi suami berdasarkan jumlah hadiah yang diberi. Misalnya kalau suami beri sekuntum bunga sebanyak 10 kali kpd isteri adalah lebih baik dari memberi 10 kuntum bunga sebyk sekali sahaja. Suami pula menghargai pemberian isteri berdasarkan pada harga hadiah tersebut. Misalnya sayang suami akan lebih sekiranya isteri membelikan ps3, i-pad, i-phone, kamera slr atau sport rim enkei 17" :p

  6. penin2…

    kene carikan hadiah…huhhuhuhu

  7. bukan laki je…..pompuan pon suke kolo dpt hadiah……….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Scroll To Top