Home » Galeri Foto » Buah Hati – Tembikai Bentuk Hati Dari Jepun
Buah Hati – Tembikai Bentuk Hati Dari Jepun

Buah Hati – Tembikai Bentuk Hati Dari Jepun

Jepun sentiasa melakukan perkara pelik dengan teknologi maju mereka. Dulu pernah ada keluar surat khabar tembikai bentuk petak tapi kali ini lagi menarik dimana tembikai ini dibentuk seperti “LOVE”

Tembikai pelik Bentuk hati 125x125 Buah Hati   Tembikai Bentuk Hati Dari JepunTembikai ini bukanlah dipasarkan seperti biasa dipasar tetapi khas untuk dijadikan satu hadiah kepada pasangan.

Harga buah tembikai ini juga tidak lagi dijual timbang kilo sebagaimana si Malaysia.

Harga tembikai bentuk hati ini dijual dengan harga 15,750 yen lebih kurang $160 bersamaan dengan RM 558.16.

Kalau dengan harga RM500 ini dijual di Malaysia kompem tak laku.

8 comments

  1. beli tembikai mahal2 nk tunjuk kasih sayang yee…

    Tembikai too akan busuk klo xmkn klo mkn pon nti kn kluar sbg najis,tp kasih sayang dan cinta yg suci akan kekal selamany Fiker-fiker knlh..

  2. aku pun nak beli juga

    nak bagi kat buah hati aku :D

  3. Nak beli ar tembikai tu. huhu

  4. Hak3 mane bro tau tak laku? mane tau datuk K nak kasi kat siti ke :p

  5. pelik2 laaa jepon nih

    • xda ape yg plik nye…kite sume pun bleh wt cmtue…buah tembikai smasa kcil lg diletakkan dlm acuan brbentuk love…jd buah trsebut akan mmbesar mengikut acuan…try la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Scroll To Top