Home » Isu Cinta » Mengenali Lelaki Melalui Sifat Luaran (Fizikal)
Mengenali Lelaki Melalui Sifat Luaran (Fizikal)

Mengenali Lelaki Melalui Sifat Luaran (Fizikal)

Mungkinkah ciri-ciri yang ada dibawah ini yang membuatkan pasangan anda terpikat dengan anda atau anda rasa macam tak betul je apa yang disenaraikan ini.

1. RAMBUT PANJANG
Lelaki berambut panjang sering kali dikatakan sebagai seorang yang romantik dan berjiwa lembut. Walau pun rambut panjang ala rocker sekali pun dan nampak macam ganas, namun anda miliki hati yang mudah retak (fragile) dan cukup mudah tersentuh. Ada wanita yang suka sekiranya pasangannya berambut panjang (asal tidak menyerupai wanita dan tersisir kemas) kerana ia bukan setakat nampak romantik tetapi juga seksi.

2. RAMBUT PENDEK ALA MILITARI
Tegas dan mungkin agak kasar. Itu seperti mana yang digambarkan berhubung dengan lelaki berambut pendek ala militari ini. Tetapi ada juga wanita yang sukakan gaya sebegini kerana ia seakan melambangkan ciri-ciri maskulin seorang lelaki.

3. BOTAK
Nampak ganas dan jahat, itu hanya luaran saja. Don’t judge the book by it’s cover. Tetapi bagi sesetengah wanita, beranggapan lelaki botak sebenarnya memiliki sifat kelakian yang kental, tahan cabaran tetapi masih terselit kelembutan di dalam dirinya. Selalunya lelaki botak juga seorang yang manja!

4. BERKUMIS
Nampak lebih matang, ada ciri-ciri maskulin dan seorang yang mengambil berat. Tetapi lelaki berkumis juga sering kali dikatakan seorang yang manja dan tak lokek belaian. Untungnya wanita yang mendapat lelaki seperti anda!

5. BERMISAI
Wah! Macho tu bro! Kalau bermisai lentik, lagi nampak lebih ganas dan garang. Tetapi hakikatnya tidak bukan? Come on bro, buktikan yang anda juga seorang lelaki yang budiman dan menghargai orang lain.

6. KURUS
Lelaki kurus sering dikatakan memiliki kemahuan dalam seksual yang agak tinggi berbanding dengan lelaki berbadan tegap. Dan lelaki kurus juga memiliki tahap cemburu yang sukar untuk dibendung. Jaga-jaga, bro. Jangan sampai makan diri sendiri.

7. GEMUK ATAU BOROI
Anda dikatakan mempunyai sifat penyayang yang lebih, berfi kiran jauh dan matang mengendalikan hubungan berbanding dengan lelaki yang bertubuh sederhana atau kurus. Tak kiralah walau perut anda umpama wanita mengandung 5 bulan sekali pun, pasti kekasih anda akan berasa selamat berada di samping anda.

Apa kata anda? Ada persamaankah?

12 comments

  1. SUKA LELAKI KURUS

  2. yg gmok ngn boroi tu semmgnya tepat!! hehe

  3. die mcm nombo 4 je..ade misai sket2..kumis ler tu..hehe

  4. tapi ramai je laki kurus..kesinnye dikatekan camtu

  5. auta jer lebih…

  6. agak2 datuk k gabungan no mn?hi hi hi..adakah no 1 , 4 & 7? :p

  7. aku rase xde arr..lelaki yg rambut panjang nie,slalunye dikaitkan dgn org terbiar..hahahaha

  8. No 1 dan 2, huish, kalau ade lelaki macam ni, bahagia.. huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Scroll To Top