Home » Internet & Teknologi » Top 10 Video Paling Banyak Hit Di YouTube
Top 10 Video Paling Banyak Hit Di YouTube

Top 10 Video Paling Banyak Hit Di YouTube

Survey yang telah dijalankan ini bertarikh 11 Jan 2011 pada jam 4.52 petang…. so, jika ada perubahan terhadap jumlah hit, harap maaf lah ye, sebab video berkenaan mungkin terlalu famous dan masih menambahkan nilai hit masing-masing…

Apa-apa pon, jom kita layaaaannnn….

1.Justin Bieber – Baby ft. Ludarics (433,756,990)
Penyanyi muda yang semakin menjadi kegilaan remaja kini tidak kira laki atau perempuan.

selangor2u.com

2. Lady Gaga – Bad Romance (331,588,986)

ok firstly kepada peminat Lady Gaga, maaf lah ye jika komen penulis kurang enak dibaca…. tetapi penulis sendiri pon tak paham dgn lagu beliau ni… so mungkin la disebabkan penari-penari yang memakai seksi meksi tu kot yang memberi hit tggi utk video ni… pakai latex pulak tu kan hahaha Jaw-Dropping-Dance!

selangor2u.com

3.  Shakira ft. Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup) (276,721,409)
Penyanyi yang terkenal dengan gelekan pinggulnya yang boleh buat meleleh air liur (bukan pendapat peribadi ok)

selangor2u.com

4. Charlie bit my finger – again ! (269,122,339)
Harry dan Charlie, duta untuk kempen ‘Born HIV Free’ ini mendapat hit yang banyak mungkin kerana gelagat comel kedua-dua adik beradik ini.

selangor2u.com

5. Eminem – Love The Way You Lie ft. Rihanna (260,447,714)
Penulis tak pasti siapa tumpang glamour siapa sehinggakan mendapat tempat di senarai ini, sama ada orang meminati Eminem atau Rihanna atau memang gandingan kedua-dua mereka gempak??…. -.-’

selangor2u.com

6. Justin Bieber – One Time (207,724,946)
Dia ni lagi… bla bla bla, boleh skip komen untuk dia lah… (mudah kerja)

selangor2u.com

7. Miley Cyrus – Party In The U.S.A. – Official Music Video (185,952,284)
Awek comel ni konpem la dapat hit kan… especially dari kalangan kaum Adam… icon smile Top 10 Video Paling Banyak Hit Di YouTube

selangor2u.com

8. Eminem – Not Afraid (183,043,157)
Maka, terjawab lah persoalan tadi… Memang Eminem Glamour sehingga menempatkan diri lagi sekali.

selangor2u.com

9. Evolution of Dance – By Judson Laipply (161,388,055)
Persembahan tarian yang menarik kerana menggabungkan tarian dari pelbagai era dan negara… lebih kurang macam ‘Timeline’ utk tarian la haha cool sbb chicken dance pon ade

selangor2u.com

10. Pitbull – I Know You Want Me (Calle Ocho) (160,167,540)
Video Clip yang mesti ditonton oleh kaum Adam hahaha hanya kiasan sahaja ok utk menunjukkan betapa meleleh air liur penulis sendiri ketika menilai Video ini. Bikini ada, jersi ada, kostum pilot pon ada. Video memang nampak macam murahan tapi boleh kelabu mata + benak hati kalau tengok lama-lama. (harap parent saya tidak membaca post ini haha)

selangor2u.com

Sekali lagi ingin diingatkan bahawa nilai Hit mungkin berubah oleh pelbagai faktor dan salah satunya penulis kerap menontonnya berulang kali especially Evolution of Dance tu haha

2 comments

  1. 4. Charlie bit my finger – again !

    budak 2 orang tu dah beso dah sekarang…yg menariknya mereka boleh mengalahkan artis2 tuh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
Scroll To Top