Web
Analytics
Together We Share

Akaun Youtube Di Ban Dan Isu Gambar Separuh Bogel Elizabeth Wong

Alangkah sedihnya apabila tidak dapat log in ke akaun youtube tetapi gagal. Kemudian apabila saya cuba untuk melihat kembali video-video yang di post sebelum ini semuanya telah dibuang kerana This video has been removed due to terms of use violation.

Video ini berkenaan dengan video kelakar jepun yang ada di bahagian entertainment di blog ini. Jadi tiada lagi gelak ketawa terbahak-bahak untuk melihat video tersebut. Subcriber youtube yang hampir 300 orang juga hilang begitu sahaja.

Apa yang peliknya user lain yang memaparkan video yang sama tetapi tidak pula di ban oleh google. 

Sudah jatuh ditimpa tangga terkena pula taik ayam. Lagi meyedihkan apabila kesempatan telah diambil ke atas video gambar perkahwinan que haidar dengan linda jasmin yang di upload semalam telah di upload balik oleh user lain.

Terang lagi bersuluh

Nasib baik juga langkah awal meletakkan logo blog ini ke dalam video tersebut menjadikan promosi la jugak.

Nampaknya terpaksa membuat akaun youtube lain kerana masih banyak video untuk diupload. Untuk masa yang akan datang sememangnya video akan dibuat sendiri sahaja tiada lagi isu copy right akan wujud.

Video terhangat sekarang mengenai gambar separuh bogel Elizabeth(elezebith) Wong. Dari sumber yang boleh dipercayai gambar separuh bogel elizabeth wong ini telah berada di desktop ini 😉 .

PENGUMUMAN-AMARAN-PENTING!!! Selangor2u Blog merupakan arkib artikel yang dimana kami menulis sejak 2008 dahulu. KINI kami kembali menulis root domain kami iaitu selangor2u.com. Teruskan membaca perkongsian terbaru kami di Selangor2u 2018
Kami tunggu anda disana!!!!