Web
Analytics
Together We Share

Anak tak kenang budi – Ibu ditinggalkan di hotel murah

Seorang ibu yang berusia 66 tahun dan berasal dari Pengerang, Johor telah ditinggalkan di sebuah hotel murah di Kampung Baru berdekatan dengan ibu kota sejak empat hari lalu.

Faridah Maulud, 66, ditinggalkan di hotel murah

Menyedari tindakan anaknya, pihak pengurusan hotel tersebut berasa simpati dan rasa tanggungjawab untuk menjaga dari segi pakaian dan makanan. Disebabkan dirinya yang lumpuh, segala pergerakan untuk mandi telah dibantu oleh pihak hotel tersebut termasuk dengan penukaran pampers.

Related Posts

Tuala Wanita Dalam Bungkusan Minyak Masak

Group Kelab Murtad Malaysia-Singapura Disekat

Anaknya yang masih bujang, gagal dikesan seteleh beberapa kali dihubungi oleh pihak hotel. Bayaran penginapan yang gagal dijelaskan menimbulkan syak wasangka, dan pihak hotel mengambil keputusan untuk membuka bilik tersebut. Apabila dibuka, didapati ibu lelaki tersebut berada dalam keadaan meniarap di atas lantai, dikhuatiri ingin bergerak kerana lumpuh.

Apabila ditemui, warga emas tersebut berada dalam keadaan yang lemah, kerana telah ditinggalkan mungkin kerana tiada makanan atau minuman. Beliau juga mengatakan bahawa untuk dipindahkan ke rumah kebajikan kerana enggan untuk menyusahkan pihak hotel yang menjaganya semenjak ditemui.

Berita selanjutnya serta video boleh didapati di  laman Harian Metro di SINI
*Selepas menonton video tersebut, pasti ada diantara anda yang menitiskan air mata. Sama-sama kita doakan yang terbaik untuk insan yang begelar Ibu, dan peliharalah ibu kita sebagaimana mereka telah memelihara kita dari kecil sehingga dewasa kerana syurga itu terletak di bawah telapak kaki ibu.

PENGUMUMAN-AMARAN-PENTING!!! Selangor2u Blog merupakan arkib artikel yang dimana kami menulis sejak 2008 dahulu. KINI kami kembali menulis root domain kami iaitu selangor2u.com. Teruskan membaca perkongsian terbaru kami di Selangor2u 2018
Kami tunggu anda disana!!!!