Web
Analytics
Together We Share

Apam Polkadot yang Enak dan Comel

Ramai yang bertanya mana nak dapat apam polkadot yang gebu, sedap, comel dengan harga yang berpatutan?

Pening mencari apam polkadot yang sedap untuk dijadikan hadiah hari jadi yang tersayang, hantaran majlis pertunangan atau nak makan makan dengan keluarga sambil tengok drama?

Dah! sekarang jangan risau lagi, tak kira lah kat pelusuk mana anda berada, anda tetap boleh mendapatkan apam polkadot yang terus sampai di depan pintu rumah anda.

ApamPolkadot.com lah rahsianya!

Bagi pelanggan di Shah Alam, Kuala Lumpur dan Klang boleh pilih sama ada nak datang ambil sendiri apam comel anda ini atau nak ApamPolkadot.com hantarkan ke rumah dan anda hanya tinggal nak makan saja.

Untuk yang berada diluar kawasan, ApamPolkadot.com akan menggunakan khidmat pos laju bagi menghantar tempahan anda. Dijamin sampai esok!

Gulpppp! Fresh from oven!

Comel kan? Tak sampai hati nak makan…

Dengan 9 pilihan perisa yang berbeza, anda semua boleh campur-campurkan any fillings dalam order anda. Menarik kan? Belum makan lagi, dah kecur liur tengok  apam polkadot yang cantik-cantik and colourful ni !

Apam Polkadots  in  boxes with mix filling of :-
Chocolate, Strawberry, Blueberry, Kaya, Orange,Peanut, Kiwi, Red Bean & Mango

Selain sesuai dijadikan hantaran atau hadiah hari jadi, pihak apampolkadot.com juga ada tawaran menarik untuk anda yang nak jadikan apam comel ini sebagai doorgift di hari bahagia anda.

Lagi banyak beli, lagi murah harga! Rugi siapa yang tak cuba, rasanya sungguh special sehingga tidak dapat diungkapkan dengan kata-kata.

Berminat? Teruja dan tergoda, Tunggu apa lagi? Apa Lagi Tempah La Sekarang!!!

1. Hubungi Apam Polkadot

2. Borang Tempahan

3. Testimoni Pelanggan Apam Polkadot

4. Peluang Kerjaya Bersama Apam Polkadot

PENGUMUMAN-AMARAN-PENTING!!! Selangor2u Blog merupakan arkib artikel yang dimana kami menulis sejak 2008 dahulu. KINI kami kembali menulis root domain kami iaitu selangor2u.com. Teruskan membaca perkongsian terbaru kami di Selangor2u 2018
Kami tunggu anda disana!!!!