Web
Analytics
Together We Share

Gambar Pelajar Unisel Bunuh Diri Disahkan Bukan Islam

Malam tadi gambar pelajar Unisel bunuh diri mula tersebar dari laman sosial twitter seterusnya kelaman sosial facebook. Disebabkan gambar pelajar yang membunuh diri tersebut diambil dari arah belakang, ada yang salah anggap dan salah memberi info menyatakan pelajar tersebut adalah melayu islam.

Gambar yang tersebar itu juga boleh disahkan benar berdasarkan laporan KOSMO hari ini.

Related Posts

Anak tak kenang budi – Ibu ditinggalkan di hotel murah

Tuala Wanita Dalam Bungkusan Minyak Masak

Sangkaan seorang pelajar bahawa bau busuk berpunca dari tandas rosak meleset apabila bau itu rupa-rupanya bau mayat seorang pelajar lelaki yang ditemui tergantung dari dalam sebuah asrama di Universiti Selangor (Unisel) di sini.

Mayat, V. Rammath Naidu, 19, yang hanya memakai tuala mandi ditemui tergantung menggunakan selimut di kipas siling asrama lelaki universiti itu pada pukul 11.20 malam kelmarin.

Mangsa dikatakan baru melaporkan diri di Unisel Kampus Bestari Jaya di sini pada Rabu lalu.

Dia sepatutnya mengikuti pengajian di Fakulti Pendidikan namun belum sempat Rammath mengikuti kuliah, pelajar yang tinggal bersendirian di bilik itu ditemui meninggal dunia. -KOSMO-

Mayat mangsa dikatakan hanya ditemui selepas 4 hari meninggal dunia.

PENGUMUMAN-AMARAN-PENTING!!! Selangor2u Blog merupakan arkib artikel yang dimana kami menulis sejak 2008 dahulu. KINI kami kembali menulis root domain kami iaitu selangor2u.com. Teruskan membaca perkongsian terbaru kami di Selangor2u 2018
Kami tunggu anda disana!!!!