Web
Analytics
Together We Share

Group Kelab Murtad Malaysia-Singapura Disekat

Tidak pasti sama ada disekat atau individu terbabit telah memadamkan page berkenaan tetapi ‘group’ berkenaan tidak lagi wujud di facebook. Namun, ada juga kebarangkalian mereka menjadikan group terbabit sebagai ‘private’.

Bagaimanapun, harian metro hari ini melaporkan yang group “Murtads in Malaysia and Singapore” itu telah berjaya disekat pada Sabtu lalu sehari selepas hmetro membuat liputan mengenai isu berkenaa.

Related Posts

Anak tak kenang budi – Ibu ditinggalkan di hotel murah

Tuala Wanita Dalam Bungkusan Minyak Masak

Terima kasih kepada blogger-blogger Malaysia yang mula menyebarkan isu yang berat ini.

 

Tindakan kumpulan ini sememangnya sangat berani kerana mereka secara terbuka mengemukakan objektif kumpulan berkenaan sebagai medium kepada sistem sokongan moral untuk golongan terbabit dengan perbincangan mengenai persoalan murtad di Malaysia, termasuk agama Islam serta bangsa Melayu.

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia juga telah menerima aduan tersebut dan akan bekerjasama dengan JAKIM untuk menangani masalah seumpama ini.

PENGUMUMAN-AMARAN-PENTING!!! Selangor2u Blog merupakan arkib artikel yang dimana kami menulis sejak 2008 dahulu. KINI kami kembali menulis root domain kami iaitu selangor2u.com. Teruskan membaca perkongsian terbaru kami di Selangor2u 2018
Kami tunggu anda disana!!!!