Together We Share

HAI-O Apa Kata Mereka Yang Join ?

Baru-baru ini saya ada melihat iklan di TV mengenai Hai-O kemudian saya cuba search di internet dan terbaca komen dari orang yang telah join :

aku just nak inform aku da terkena dgn HAI-O mcm janji diorang tabur.memang da masuk iklan tv.tp kena pikir gak yg masuk iklan tu ntah org yg da berapa tahun buat pun aku x tau..aku bukan nak kondem HAI-O..sbb aku da kena aku kena gak bgtau korang..20 ribu bukan sikit.bdk2 hai-o ni akan cube sedaya upaya utk tarik korang smpi korang join..pastu dorang kaut untung dari duit korang..diorang pancing korang dgn kete mewah dorang(no plat 369).skang ni da dekat 2 tahun aku buat smua aku cite x nak join sbb diorang lebih tau nilai 20 ribu tu mcm ne..ni smua silap aku lg elok kalu 20 ribu tu aku wat beli umah dulu..wat duit kawin ke.tp aku mudah sgt pervaya kat org.skang ni upline aku pun wat x tau je..dia tgk aku x da prospek dia biarkan aku je terumbang- ambing.aku cite ni pengalaman aku just nak kongsi ngan korang.aku x nak korang jd mcm aku..biar la aku wat amal mcm ni bgtau kat korang drp menipu org… .mmg mampu pakai kete mewah la mcm2 lg tp tu semua duit org bawah… org atas dok senang je goyang kaki..whatever korang renungkan la..sebelum memulakan sesuatu buat research dulu.jgn main terjah je nanti makn diri… HAI-O la yg sbbkan aku berutang dgn bank..silap aku… silap aku smua ni..terlalu mudah percaya dgn kate2 bdk HAI-O(369).bnyk lg cr nak cari wit… ALLAH yg bg kite rezeki bkn HAI-O… ..ni aku nag g tau bdk2 ni mcm2 HAI-O ni mcm2 cara nak perdayakan org ngan cek2 duit diorang(padahal bdk2 HAI-O ni edit cek2 diorang gunakan photoshop kalu nak kaya mcm2 cara cari utk tipu)..ni cerita bkn aku reka tp mmg btl2 jd kat aku..aku cerita ni LILLAHITAALA..smuanye kat tgn korang pikir2 kan la.memang bdk2 HAI-O(369) niI da dilatih utk menarik korang join HAI-O..menggoda kite utk join HAI-O dgn pelbagai cara.korang hati2 la bila nak join (MLM) ni..aku bukan nak racun tp korang renung la sendiri.sbb aku da TERKENA ngan HAI-O ni..

Sumber

P/S : Saya sendiri pon pernah terkena dengan MLM (Uptrend) abih jugak la duit 2K ;( . Pikir-pikirkan lah.

FAKTA JOIN MLM : Ramai yang gagal dari berjaya

haio

PENGUMUMAN-AMARAN-PENTING!!! Selangor2u Blog merupakan arkib artikel yang dimana kami menulis sejak 2008 dahulu. KINI kami kembali menulis root domain kami iaitu selangor2u.com. Teruskan membaca perkongsian terbaru kami di Selangor2u 2018
Kami tunggu anda disana!!!!