Web
Analytics
Together We Share

Kedai Online DNA ESSENCE – Harga yang Berpatutan

Sukar nak mencari kedai online yang berkonsepkan ‘All In One’? Teringin nak makan kek lapis Sarawak tapi tak tahu kat mana nak beli? ataupun nak mencari barangan barangan berkualiti tinggi dengan harga termurah?

Crew selangor2u.com nak suggest one of the best blogshop yang menjual barangan All In One yang berkualiti tinggi. Dan harganya juga berpatutan ye!

DNAESSENCE.COM

menjual barangan seperti minyak wangi berjenama, jersey, kek lapis, barangan kecantikan dan banyak lagi barangan menarik yang ditawarkan dengan harga termurah untuk anda!

Antara barangan menarik yang dijual, jom cuci-cuci mata!

KEK LAPIS

Dengan hanya Rm22 setiap satu anda boleh memilih kek lapis kegemaran anda daripada 16 jenis pilihan kek lapis berbagai perasa. Dah tak perlu lagi anda semua nak kirim dekat kawan kawan dekat Sarawak. Order sahaja dengan DNA ESSENCE dan mereka akan hantar kepada anda meggunakan pos laju.

PERFUME

Replika perfume berjenama ini cuma berharga RM55.00 sahaja. Murah kan? Boleh juga di jadikan hadiah untuk rakan rakan atau insan tersayang yang bakal menyambut hari lahir.

JERSEY

Untuk yang gilakan bola, anda boleh menambah koleksi jersey anda dengan harga Rm50 sehelai ianya akan terus sampai di depan pintu rumah anda. Tak perlu lagi nak bersesak sesak dekat kedai kedai menjual jersey.

Yang ni semua masih available lagi tau dan merupakan stok stok DNA ESSENCE  yang baru sampai. Masih panassss lagi !

Sesetengah orang ragu-ragu untuk membeli secara online seperti di mudah.my kerana khuatir ditipu oleh penjual. Namun anda tidak perlu takut mengenainya di Kedai Online DNA ESSENSE.

Antara barangan yang dijual di Kedai Online DNA ESSENSE

  1. Jersey
  2. Penjagaan Keintiman
  3. Penjagaan Kesihatan
  4. Penjagaan Wajah
  5. Perfume
  6. Sunglasses
  7. Kek Lapis

So, jommm ramai ramai shopping di dnaessence.com

Selamat Bershopping semua! 🙂

PENGUMUMAN-AMARAN-PENTING!!! Selangor2u Blog merupakan arkib artikel yang dimana kami menulis sejak 2008 dahulu. KINI kami kembali menulis root domain kami iaitu selangor2u.com. Teruskan membaca perkongsian terbaru kami di Selangor2u 2018
Kami tunggu anda disana!!!!