Web
Analytics
Together We Share

Nick Vujicic, Lelaki Tanpa Kaki dan Tangan Berkahwin

Ada yang kenal dan mungkin ada yang belum dengan lelaki hebat ini yang lahir tidak dikurniakan tangan dan kaki yang sempurna. Boleh baca artikel kami yang terdahulu mengenai Nick Vujicic, lelaki tanpa kaki dan tangan.

Beliau  kini telah menjadi pakar motivasi yang terkenal dan mendirikan rumah tangga pada 10 Februari lalu pada usia 29 tahun.

Nick mula memberi ceramah motivasi pada usia 17 tahun di gereja dengan percuma untuk memotivasikan orang lain yang normal tentang kehidupan.

Related Posts

Chandra Bahadur, Lelaki Terpendek Dunia [+Video]

Lelaki Thai Mencuri 10,000 Pakaian Dalam Wanita Selama 30…

Pada usia kecilnya, Nick mengelami kemurungan kerana kekurangan yang ada pada dirinya namun kekurangan itu telah memotivasikan diri beliau untuk melakukan apa sahaja manusia normal lakukan.

Dia mampu berenang,menaip,menulis, malah juga bermain golf dan meluncur. Kehidupan sehariannya juga seperti gosok gigi dan memakai pakaian dilakukan dengan sendiri.

Dengan perkahwinan ini, satu lagi beliau telah buktikan yang beliau juga mampu untuk berkahwin dengan manusia normal.

PENGUMUMAN-AMARAN-PENTING!!! Selangor2u Blog merupakan arkib artikel yang dimana kami menulis sejak 2008 dahulu. KINI kami kembali menulis root domain kami iaitu selangor2u.com. Teruskan membaca perkongsian terbaru kami di Selangor2u 2018
Kami tunggu anda disana!!!!