Ucapan Pemenang Pertandingan “Ucapan Raya Kreatif” | Selangor2u Blog
Diskusi

Bincang-bincang,Sembang-sembang,Merungkai Segala Persoalan.Semoga Bermanfaat

Internet & Teknologi

Perkongsian Mengenai Tip Berblog,Buat Duit Di Internet/Blog, SCAM Program dan Juga Isu Teknologi Semasa

Isu Cinta

Kisah-kisah cinta,tips untuk lelaki & wanita,dating tips, tips mengekalkan kasih sayang rumah tangga

Permotoran

Automotive News – news, reviews, motoring tips Includes cars, bikes, trucks

Picture/Wallpaper

Koleksi gambar-gambar menarik,pelik,seram dan pelbagai ragam dikongsi disini

Home » Headline, Pertandingan

Ucapan Pemenang Pertandingan “Ucapan Raya Kreatif”

Submitted by mazuki on 31/10/2008 – 1:27 AM6 Comments
Ucapan Pemenang Pertandingan “Ucapan Raya Kreatif”
Submitted by mazuki on Friday, 31 October 20086 Comments | 459 views|
Share

MYmalaysian.com | Register | Login | Lost Password | Beriklan Percuma

Aku menang? Macam tak pecaya. Terkejut dan teruja bila dapat tahu dari mazuki melalui komen beliau di blog aku.

Bila aku pergi ke blog dia, aku dapati memang betul aku menang. Sangat-sangat teruja dan inilah pertama kali aku menang hadiah berupa wang tunai [walau tak besar nilainya] dari sebuah pertandingan. Dan duit ni akan aku gunakan untuk memenuhi impian aku.

Terima kasih. Tak tau apa perkataan yang paling sesuai untuk aku gambarkan rasa terima kasih ni pada Mazuki. Apa-apa pun, jangan serik nak buat peraduan/pertandingan lagi. Kot2 aku menang lagi. Hehehe.

—————

Semoga PakciQue dapat memenuhi impiannya, terima kasih juga diucap kepada yang meluangkan sedikit masa untuk menyertai pertandingan ini pada awal syawal yang lepas.

Sekian,

mazuki mustaffa


Be Our Readers, Subscribe by Email

Blog Widget by LinkWithin
SHARE THIS ARTICLE/POST:
  • Facebook
  • MySpace
  • Twitter
  • Technorati
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • Live
  • Yahoo! Buzz
  • Yahoo! Bookmarks
  • email
  • PDF
  • Print
  • RSS
· Tags: , ,

6 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar blog.


online counter | | Site Meter