Bagaimana Buat Duit Dengan Pelaburan Emas
Pelaburan dengan emas di katakan lebih menguntungkan dari pelaburan ASB. Sedikit perkara yang kita perlu tahu mengenai pelaburan emas :
Tahukah anda, bahawa kebanyakan dari kita beranggapan pelaburan di ASB adalah yang paling selamat, dipercayai dan amat menguntungkan.
Jadi, bila ada duit, semuanya kita laburkan di ASB. Dengan keuntungan dividen 8-10% pada setiap tahun, ianya memang LUMAYAN. Labur RM 10,000 dapat untung RM1000! memang untung..
Akan tetapi, jika saya beritahu anda bahawa ada pelaburan lain selain dari ASB yang lebih menguntungkan, anda percaya?
Pelaburan apa? Betul ke ada pelaburan yang lebih menguntungkan dan selamat seperti ASB?
Ya, ada! Iaitu melalui pelaburan EMAS. Sebenarnya pelaburan emas ini sudah wujud lama. Cuma kita saja yang tidak menyedarinya.
Tahukah anda bahawa dengan melabur melalui pelaburan emas, keuntungan yang boleh diperolehi adalah lebih TINGGI.
Bagaimana?
Tahukah anda bahawa harga emas sentiasa menaik dari tahun ke tahun. Sebagai contoh, dari tahun 2006 ke 2007, dicatatkan kenaikan harga emas adalah sebanyak 33.3%. Wah sangat tinggi bukan? Jika ASB sekalipun, keuntungan paling tinggi yang boleh anda perolehi adalah dalam 10% setahun.
Tetapi pelaburan emas mampu mencapai 2 kali ganda daripada itu. Oleh sebab itu anda perhatikan tokey-tokey emas semakin kaya. Inilah sebabnya!
Bagaimana hendak melabur dengan emas?
Ianya sungguh mudah. Anda sendiri boleh melabur tanpa menggunakan orang tengah. Anda sendiri yang akan mengawal keuntungan anda.
Terdapat beberapa cara/teknik mudah dalam pelaburan emas ini yang boleh dimulakan oleh anda.Oleh sebab itulah, satu pendedahan ekslusif mengenai pelaburan emas ini diterbitkan buat pertama kalinya di pasaran Malaysia. Ianya diterbitkan oleh gabungan seorang IM, seorang pelabur emas dan juga seorang pakar pelaburan dalam emas ini.
Saya dah beli ebook Rahsia Pelaburan Emas tapi belum lagi membaca sepenuhnya, tengok secara kasar saya rasa boleh faham dan dapat menambah ilmu untuk menjalankan pelaburan dengan emas ini.
——————
Update (5 May 2010)
Saya dapat emel baru sahaja sebentar tadi bahawa ebook ini akan ditutup penjualannya buat selama-lamanya seminggu atau 2 minggu lagi dari tarikh update ini.
Jadi kepada yang berminat jangan lupa untuk dapatkan ebook ini. Panduan bagaimana untuk melabur dengan emas.
Tidak menjadi masalah jika anda belum ada modal untuk membuat pelaburan ini janji ilmu dulu yang perlu dicari.









Tahniah bro atas usaha mempelajari ilmu pelaburan emas. Makin kayo lah pakcik nanti
[Reply]
memang kita semua patut mengetahui rahsia emas….kalau nak tahu lebih lanjut mengenai emas boleh layari http://emaskini.com
[Reply]
mazuki Reply:
March 25th, 2010 at 12:52 AM
@kita, boleh blaja lebih lanjut ni ngn abang sabri kita….hehe
[Reply]